Menus del Mes

La nostra proposta de menus del més La Cucafera és la millor alimentació és un altre dels nostres objectius, disposem d’un Catering especialitzat per els nens/es a l’escola bressol.  Consta de menús diaris servits per una empresa de càtering especialitzada, certificada per el Departament de Sanitat, que ens garanteix una alimentació sana i equilibrada.

Disposem de menus del mes especials per nens/es amb problemes d’alimentació(Celíacs, al · lèrgics a la lactosa, lleguminosa, problemes transitoris, etc.).

 Cada més la Llar d’Infants La Cucafera facilita als pares els menus del més.

Menus del Més

menus-desembre-2015

 

 

 

Llar d’Infants La Cucafera és una Llar d’infants de Premià de Mar. És el somni fet realitat, varem començar ara fa més de 30 anys i basem el nostre projecte en la idea de crear un entorn acollidor i trànquil on els nens/es puguin créixer feliços, segurs i confiats. Un entorn on els ajudem a conèixer el món exterior dels adults a través de l’experimentació i del desenvolupament dels sentits; sempre acompanyats de l’afecte i la familiaritat, tan necessari per als petits.

Per això va ésser necessari trobar un espai acollidor, amb molta llum natural i un gran espai exterior. Finalment el vam trobar. Llar d’Infants La Cucafera de Premià de Mar, es troba al carrer Sant Antoni, al mateix casc àntic, una de les zones més tranquiles i amb més encant. Tenim una capacitat de 80 places sent de les llar d’infants més grans del poble. Repartits en les aules dels nadons, les aules de P-1 i les aules de P-2.

Llar d’Infants La Cucafera és una escola bressol de Premià de Mar autoritzada per el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, aquest fet ens dóna un reconeixement com a centre, al mateix temps que ens diferència d’altres llars d’infants. Per les famílies els hi aporta la seguretat i tranquil·litat de que els seus fills estan escolaritzats en un centre que compleix les normatives arquitectòniques, educatives i sanitàries establertes.

A l’Escola Bressol La Cucafera  on el més important per a nosaltres com a educadors és atendre les necessitats bàsiques infantils, com són: Alimentació, Higiene, Descans i Afecte. Un cop ateses aquestes i que els nens estiguin a gust és quan podem començar a “treballar”, tenint en compte que els primers anys de vida constitueixen el moment bàsic per potenciar el desenvolupament global dels nens es realitzem activitats de diferent índole.