Matricula Oberta

Matricula Oberta

La Llar d’Infants La Cucafera obre inscripcions, matricula oberta per al nou curs amb la Matrícula per als nouvinguts Gratuïta. 

Si requeriu més informació ens podeu:

  • Trucar.
  • Enviar e-mail.
  • Us truquem emplenant amb el nom i el telefón el panell de la dreta.
  • Visitar-nos al centre.

LA LLAR D’INFANTS LA CUCAFERA ÉS OBERTA A VISITES A LES 18 HORES DE DILLUNS A DIJOUS.

Llar d'Infants La Cucafera Matricula Oberta

Llar d’Infants La Cucafera és una Llar d’infants de Premià de Mar. És el somni fet realitat, varem començar ara fa més de 30 anys i basem el nostre projecte en la idea de crear un entorn acollidor i trànquil on els nens/es puguin créixer feliços, segurs i confiats. Un entorn on els ajudem a conèixer el món exterior dels adults a través de l’experimentació i del desenvolupament dels sentits; sempre acompanyats de l’afecte i la familiaritat, tan necessari per als petits.

Per això va ésser necessari trobar un espai acollidor, amb molta llum natural i un gran espai exterior. Finalment el vam trobar. Llar d’Infants La Cucafera de Premià de Mar, es troba al carrer Sant Antoni, al mateix casc àntic, una de les zones més tranquiles i amb més encant. Tenim una capacitat de 80 places sent de les llar d’infants més grans del poble. Repartits en les aules dels nadons, les aules de P-1 i les aules de P-2.

Llar d’Infants La Cucafera és una escola bressol de Premià de Mar autoritzada per el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, aquest fet ens dóna un reconeixement com a centre, al mateix temps que ens diferència d’altres llars d’infants. Per les famílies els hi aporta la seguretat i tranquil·litat de que els seus fills estan escolaritzats en un centre que compleix les normatives arquitectòniques, educatives i sanitàries establertes.