Esdeveniments

A la Llar d’infants la Cucafera si fan tot tipus d’esdeveniments. Com us mostrem a continuació el següent mostrari d’esdeveniments que es fan durant l’any.

Com podreu comprovar la nostre Llar d’Infants hi incorpora diferents activitats que podran gaudir els nens i nenes del centre tan pel seu valor pedagògic com lúdic i que de ven segur no els deixarà indiferents:

Febrer

Celebrem una gran festa al centre on els pares i avis poden interactuar amb els nens i nenes i menjar la nostra famosa xocolatada amb ensaïmades. I tots els nens del centre fan les seves disfreses.

AbrilLlar d'Infants La Cucafera

Per Sant Jordi anem amb els nens/es de P-2 a la plaça de l’ajuntament de Premià de Mar a veure les paradetes, es una gran ocasió per disfrutar dels diferents esdeveniments que si fan.

Maig

Anem a la Granja-Escola a Lliça de Munt amb els nens/es de P-2  disfrutant d’una gran varietat d’animals diferents i interactuant amb ells. Disfrutem del camp i nem amb tractor i amb poni.

Juliol

Oferim als nens/nes del centre una gran varietat d’activitats d’aigua.

Octubre

Per la castanyada venen titellaires al centre on els nens/es poden gaudir i conèixer les nostres tradicions.

Desembre

Celebrem uns dies abans de Nadal el “caga tio” i ve el “Pare Noel” al centre.

I durant tot l’any

Comptem amb un Programa d’esdeveniments que inclouen activitats i experiències basades en el “joc” que permeten experimentar, manipular i explorar, sempre respectant els ritmes i interessos dels nens / es.

Es combinen activitats de gran grup, de petits grups i individuals, d’interior i d’exterior, de joc lliure i dirigit. Fomentant aquelles que són iniciades pels propis nens / es.

Des dels primers mesos potenciem aquelles qualitats que estan en millors condicions . Sempre ajustant els nostres ritmes als d’ells mitjançant:

  • Flexibilitat i afectivitat.
  • Límits i ordre.
  • S’estableixen objectius concrets, donant importància a la detecció i prevenció de necessitats especials.